סשימי של טונה אבודה עם קרפציו של סלק מדמם על קציפה

של פטה המאירי

עיצוב השראה - מיכל בובליל ארטדיזיין

 

גולן

 

גורפינקל

סטיילינג - דלית רוסו

״בכל בוקר כשאני בדרך לעבודה אני נוהג להאזין לרשת ב׳. זוהי החצי שעה היומית בה אני מתעדכן במה שקורה בארץ. ליבי נקרע לנוכח ההידרדרות ההולכת ושוקעת לתוך בועה שבה ״הכול מותר״: קומבינות במפלגות, שחיתויות, שפה והתנהגות לא ראויה של חברי כנסת, פשיעה, גזענות, דוחות מבקר המדינה שחוץ מלדבר עליהם אף אחד לא מזיז אצבע, צעירים ששכחו מוסר עבודה מהו, ששכחו שהדרך למטרה היא מרתון ולא ספרינט. וכו׳. אז אני שף! והדרך שלי להביע מחאה היא דרך האוכל: אז יש יונה בשמיים, רק שהיא עסוקה בזמן האחרון בלחפש את... עלה הזית״.